Verdien 50% van elke verkoop door mensen naar mijn website te sturen!

Welkom bij mijn partner programma waarbij jij wat terug kunt krijgen voor het promoten van mijn producten

Omdat ik zo gepassioneerd ben over het trainen van honden en met name het doen van trucjes, wil ik dit het liefste met de hele wereld delen. Dit vind ik zo belangrijk omdat het doen van trucjes zoveel voordelen heeft voor jouw hond en jou dat ik het aan zou raden aan elke honden eigenaar. 

Ik heb jouw hulp nodig!

Met jouw netwerk aan mensen kunnen we het samen voor elkaar krijgen om de hele wereld (of in ieder geval Nederland en België ) op de hoogte te stellen van het e-boek.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen meer met hun honden ondernemen, zodat de band sterker word en de hond mentaal wordt uitgedaagd. Hierdoor zal de hond moe en voldaan worden en tackel je een hele hoop gedragsproblemen.

Natuurlijk vraag ik je dit niet te doen voor niks en krijg jij maar liefst de helt van de opbrengst van het boekje, wanneer je iemand naar mijn website doorstuurd. Dat betekend dat jij voor het boekje van €37, maar liefst €18,50 krijgt!

Wat kan het jou opleveren?

Hoeveel dit jou zal gaan opleveren is geheel afhankelijk van hoeveel tijd en energie jij er in stopt en via welke kanalen jij het product promoot.

Ga je actief aan de slag en/of heb je een groot netwerk aan mensen met honden, dan kan het je veel opleveren.

Elke dag 1 verkoop realiseren betekend dat je in de maand al meer dan €500,- verdiend!

Het mooiste hiervan is dat het jou niets kost behalve wat tijd en werk.

Hoe werkt het?

Om mee te kunnen profiteren met de opbrengste van mijn product heb ik een affiliate programma opgezet. Om hier aan mee te kunnen doen moet je 3 simpele stappen doorlopen.

  1. Open een gratis account bij Paypro
    Op www.paypro.nl kun je jezelf als affiliate aanmelden. Het aanmelden gaat makkelijk en snel en is ook nog eens gratis.
    Wacht hier niet mee, maar doe het NU. Ook al voelt het niet alsof het nu er de tijd voor is, dat zal het nooit zijn. Neem dus gewoon die stap en ga aan de slag, want anders gebeurt het nooit en dan loop je zo veel mis.
  2. Maak je affiliate link op Paypro
  3. Plaats de link op jouw social media, blog of website

Hoe ga je nu verder?

Nu je een account hebt en de link waarmee je mijn boek kan gaan promoten, dan is het tijd om deze te gaan gebruiken.

Dit doe je door bijvoorbeeld een afbeelding op je website te plaatsen die je hyperlinkt met jouw persoonlijke affiliate link, zodat mensen door gestuurd worden naar mijn website als ze op de foto klikken. 

Het zelfde principe kun je toepassen door een blog te schrijven over bijvoorbeeld trucjes of probleem gedrag van honden waarbij je dit boek zal benoemen.

Een andere optie is door een promotie mail te sturem naar de mensen in jouw email list.

Maar natuurlijk kun je ook social media inschakelen om het boek te promoten.

Wat kun je gebruiken voor media?

Ik laat je natuurlijk niet alles zelf uitvogelen dus ik heb een aantal banner gemaakt die je kunt gebruiken om 40+ honden trucjes te promoten.

banner-dutch-trick-dogs
banner-40-honden-trucjes
banner-dutch-trick-dogs
banner-dutch-trick-dogs
banner-ducthtrickdogs
banner-dutch-trick-dogs

Wat gebeurt er als iemand op jouw link klikt?

Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt wordt hij doorgestuurd naar deze pagina. Dit is de salespage voor mijn boekje 40+ honden trucjes die te koop staat voor €37,- .

De koper betaald hiervoor via het betalingssysteem van Paypro, waardoor Paypro ziet dat de klant het product heeft gekocht via jouw affiliate link en krijg jij jouw deel van de opbrengst (waarbij transactiekosten voor mij zijn).

Ik zorg dus voor het product en de info en jij zorgt voor een mooi verkoop praatje, zodat we er allebei beter van kunnen worden.

Je hebt helemaal niets te verliezen, dus waar wacht je nog op?

Registreer je vandaag nog en ga aan de slag met geld verdienen!