Het team

Iris

Eigenaar, Trainer, Editor, Schrijver, Fotograaf, Cameravrouw

Iris is altijd al gek op honden geweest. Na jarenlang elke verjaardag en sinterklaasfeest en vele malen tussendoor om een hond te hebben gevraagd, heeft ze eindelijk haar eigen eerste eigen hond gekocht op een leeftijd van 24 jaar.

Op de mooie dingen in het leven moet je blijkbaar wachten, want die hond was alles en meer dat ze durfde te wensen. Die hond, Lily, kwam in haar leven toen ze haar opleiding tot kynologisch instructeur volgde.

Voor deze opleiding aan heeft ze succesvol de opleiding management dierverzorging afgerond. Hierbij heeft ze onder andere stage gelopen bij een dierenasiel en Border Collie kennel.

Wanneer ze niet bezig is met haar honden, filmen en blogs schrijven, dan vind je haar wel met een penseel in haar handen, een boek, kijkende naar een serie of film of dobberend in het water.

Lily

Trick dog, Sport buddy

Lily is een Border Collie van juni 2019. Ze is geboren op een boerderij waar ze graag met haar broertje en zusje de kippen ging drijven. Dit drijven is niet meer terug te vinden in haar, schapen vind ze ook maar net niks.

Lily is gek op ritjes met de auto. Zonder haar in de auto vertrekken is dan ook not done volgens Lily.

Eenmaal in de auto wil ze overal mee naar toe, vooral als dat loslopen betekend of naar de hondenspeeltuin om met honden te spelen of over de agility hindernissen heen te racen.

Lily is ook gek op canicross, frisbee, trucjes doen, agility en zwemmen.

Lily haar to go to trucje is pretty.

emori malincollie met blauwe sjaal

Emori

Trick dog, Sport buddy

Emori is een kruising tussen de Border Collie en Mechelse herder. Ze is geboren op 20 februari 2022. 

Ze is geen moeilijke hond, zoals mensen verwachten van de kruising. Ze is zelfs makkelijker dan Lily. Emori volgt Iris overal waar ze heen gaat, werkt graag en luistert ook bijzonder goed.  

Wat Emori het liefste doet is op van alles en nog wat (+baasjes) springen en haar balletje opzoeken als oefening.

 

Een kijkje in ons leven