Online begeleiding

Wonen wij nou te ver van elkaar weg voor privé lessen of (puppy) begeleiding aan huis, maar wil je wel graag mijn hulp hebben? Dan zou online begeleiding een mooie uitkomst kunnen zijn. 

Bij online begeleiding help ik je op weg via (video)bellen of whatsapp berichten. Je kan me vragen stellen door één of een paar keer per week met me te bellen en als je minder hulp nodig hebt dan bellen we minder vaak.

Opties

Bellen

Bellen is voor de meeste mensen de beste optie als ze met vraagstukken zitten over bijvoorbeeld de opvoeding van de hond. Zo kan ik makkelijk doorvragen en uitpluizen wat er nou aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden. 

Omdat een telefoongesprek lang kan duren worden deze ingepland. Neem dus contact op voor het inplannen van een telefoongesprek. In sommige gevallen kan ik je direct te woord staan.

Whatsapp

Whatsapp contact is ideaal al je bezig met het het trainen van je hond en graag feedback wilt hebben van je training. Zo kun je me filmpjes sturen en kan ik makkelijk aangeven wat nou wel en niet goed gaat. Whatsapp is niet zo handig als je met specifieke vragen zit wanneer dingen qua opvoeding niet zo lekker gaan, behalve als je het probleem heel duidelijk kunt omschrijven en je vraag zeer concreet kan stellen.

Ik neem twee keer per dag de tijd om berichten te beantwoorden. Stel je vragen dus duidelijk.

Kosten

(video)bellen
€10
per 15 min
Add any text here...
Ideaal voor opvoedingsvragen
Er word tijd voor het gesprek ingepland
Whatsapp contact
€20
per week
Add any text here...
Stuur een berichtje wanneer het jou uitkomt
Onbeperkt vragen stellen
Uitgebreide antwoorden op vragen
Beoordeling van video's
Tips voor trainen
wekelijks opzegbaar

Aanmelden

Geïnteresseerd in lessen?


Stuur dan een mailtje naar:
dutchtrickdogs@gmail.com

Of

Bel of Whatsapp naar:
+31 6 22 36 54 47